Swapetines 2016 (5): Fènix

Estimad@ swapetin@: ahir vaig desfer els mitjons. No estava satisfeta amb l’aparença del teixit: encara he de teixir molt per emprar la tècnica del fair isle en mitjons. Desprès d’una ullada ràpida a la biblioteca, de seguida vaig trobar inspiració. No et diré de moment quin és el patró, però sí la llana: Greta and the fibers sock premium color Cadaqués. Vet ací una imatge del renaixement dels mitjons, com l’au Fènix de les cendres:

I ara, una endevinalla: entre aquests cabdells està el teu regal. Quin serà?

 

Querid@ swapetin@: ayer deshice los calcetines. No estaba satisfecha con el aspecto del tejido: todavía he de practicar mucho antes de poder utilizar el fair isle en calcetines. Una ojeada rápida a la biblioteca calcetinera fue suficiente para encontrar inspiración. No te diré todavía el patrón, pero sí la lana: Greta and the fibers sock premium color Cadaqués. En la foto tienes una imagen de la resurrección de los calcetines, como ave Fénix de sus cenizas.

Adivinanza: entre los ovillos de la segunda foto se encuentra tu regalo. ¿Cual será?

 

Anuncis

10 pensaments sobre “Swapetines 2016 (5): Fènix”

  1. Del meollo se ve poco! Pero el color es precioso. Siempre se me van los ojos a los azules, a pesar de que intento separarme de él. Porque al final, tengo todo azul. Pero es que no puedo decir otra cosa, que las lanas azules o las grises, me gustan, de color sólido, o como mucho la que va en azul y verdes.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s