Hodie est pridie Idus Ianuarias

Ja han passat dotze dies des que va començar el nou any. Els inicis d’any sempre són moments adients per mirar cap a enrere i revisar si es van aconseguir les metes proposades. I també és temps per mirar cap a endavant i proposar nous objectius.

El principal propòsit de l’any passat va ser rebaixar el stash de llanes i acabar projectes pendents: vaig teixir poc més de deu mil metres de llana, encara que no tota va ser del stash. Vaig acabar trenta-dos projectes, dels quals només un jersei pel Rafael el vaig començar l’any 2014 i la resta van ser projectes començats en 2015. Hi ha projectes que continuen a la cua de pendents, esperant l’inici, o que romanen en el cistell dels inacabats, malauradament. Això sí, els tres projectes que tenia en la meva llista de prioritaris els vaig acabar. A més del jersei del Rafael, són el apple pie i el milanese loop.

Dos objectius més van ser teixir dotze parells de mitjons (KAL 12socksin2015)  (la qual cosa he aconseguit i  sobrepassat: catorze parells!) i dotze jerseis (TCK12sweaters2015) (només vaig acabar quatre).

2015 ha estat també un any d’intercanvis i de KALs. Els que he aconseguit acabar són:
Ara mateix els meus projectes prioritaris per acabar són una armilla pel meu home, una bufanda per regalar a la meva tia i les manyoples letones. Ja tinc a l’agenda un parell de KALs. De mica en mica, espero que la llista de projectes acabats s’allargi. Els viatges de tren ajuden molt!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s