Projectes primerencs

Com gairebé tothom, el primer projecte que vaig fer va ser una bufanda. Vaig escollir una Katia Azteca, pels cambis de color, i un patró amb repeticions de punt dret i a l’inrevés. Vaig haver de desfer-la una vegada perquè era massa ampla (això de desfer és el meu destí, com el de Penèlope)

My first scarf

Imatge

Què faria jo sense internet? Un dels meus primers descobriments en la xarxa teixicomaníaca va ser La Maison Bisoux. Vaig comprar el kit d’iniciació a la mitja i heus aquí el resultat:

Coll senzill.

Imatge

La llana, abuelita yarns merino worsted, és molt suau i va ser molt agradable de teixir. A més, les agulles de bambú incloses en el kit van fer més fàcil fer mitja. Aquest coll va ser el regal nadalenc per la meva neboda Sandra.

No hi ha dos sense tres: per fer pràctiques, vaig començar altra bufanda: Bufanda amb triangles, amb llana cheval blanc baya.

Imatge

En un principi la vaig teixir pel meu fill, però aquest va preferir la que feia pel seu cosí, Encreuats, amb Mondial Merino Special. La bufanda triangular va ser finalment el regal nadalenc del meu nebot i fillol Manuel.

Imatge

Anuncis

One thought on “Projectes primerencs”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s